Bruidspaar getrouwd op Kasteel Heeswijk 27-9-2017

“Leuk om te zien dat de kinderen het naar hun zin hebben, iedereen is vrolijk en enthousiast.” 

Bruiloft gast 3-7-2018 


"
Wat een feest met Sabine. Op deze manier konden wij als volwassenen genieten van een mooi trouwfeest. En werd er goed op onze kinderen gelet! Een echte aanrader!"

Bruidspaar getrouwd in Herberg van Boxtel 3-7-2018

" Het geeft een vertrouwd gevoel om de kinderen toch in de buurt te hebben en te weten dat ze bij Sabine in goede handen zijn. En handig dat ze er ook in de avond uren is om de kinderen op bed te leggen en het in de gaten te houden."


Bruidspaar getrouwd op Molen de Ster 30-8-2019

"Ondanks de verschillende nationaliteiten wisten de nanny's de kinderen goed te vermaken. Met creatieve activiteiten en leuke spelletjes. Ook de glittertatoos deden het goed!"

Bruidspaar getrouwd op Kasteel Maurick  25-8-2021

"Een fantastische zet om Sabine te vragen voor onze bruiloft. Ze is betrokken, lief en toch ook duidelijk en direct en dat is de ultieme combinatie voor de rol die zij op een event als een bruiloft vervult. Ons doel was ouders, opa's en oma's te ontlasten en de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Beide zijn gerealiseerd. Wij kunnen echt iedereen die een bruiloft organiseert waar kinderen aanwezig zijn Say Yes to the Nanny van harte aanbevelen." 

Bruidspaar getrouwd op Witte Kasteel 16-7-2022

"Wij zijn heel erg tevreden over de opvang, we hebben ons als bruid en bruidegom geen enkele zorgen om onze kinderen gemaakt. Op de foto’s die gemaakt zijn, zien we dat ze het enorm naar hun zin hebben gehad. De kinderen praten er nu nog over. Ook de kinderen van mijn broer hebben zich goed vermaakt. Top dat je tijdens de ceremonie de baby overnam, zodat mijn broer terug kon om alles te volgen. Ook superlief dat je alle kinderen nog een goodiebag mee naar huis hebt gegeven."


Bruidspaar getrouwd op Fort Vuren 2-9-2022

"Super fijn dat je op onze meiden hebt gelet tijdens onze ceremonie en het foto's maken. Ze wisten zich goed te vermaken en vonden het jammer dat je wegging."


Bruidspaar getrouwd op Kasteel Maurick  26-11-2022

"Haar koffers met spelletjes en ander speelgoed lijkt bodemloos, waardoor de aandacht van de kinderen steeds weer teruggepakt kan worden. Alle ouders en opa's en oma's waren zeer te spreken over Sabine en ook de kinderen vonden haar één van de hoogtepunten van de dag! Sabine nogmaals veel dank voor jouw rol!"

Bruidspaar/Gasten getrouwd op Kasteel Maurick  21-4-2023

"Alle kinderen zijn goed vermaakt en waren toch lekker in de buurt. Ze konden lekker knutselen, spelen, dansen e.d."

"Ze hebben enorm genoten, wat ook fijn was dat ze 'vrij' gelaten werden om lekker rond te lopen tussen de gasten, even komen knuffelen bij papa en mama. Ze waren echt onderdeel van het geheel."