Reviews Bruiloften

 Wat een feest met Sabine. Op deze manier konden wij als volwassenen genieten van een mooi trouwfeest. En werd er goed op onze kinderen gelet!! Een echte aanrader! 


 Sabine heeft een goed georganiseerde Nanny service voor bruiloften, evenementen, feestje e.d. Ze draagt zorg voor verantwoorde opvang voor alle kinderen van verschillende leeftijden. Ze speelt in op de opvangbehoefte van de klant. Ze bespreekt altijd goed alle details tijdens het intake gesprek zodat ouder en Sabine beide weten wat de verwachtingen zijn. Super goed geregeld! 


 Door de aanwezigheid van de nanny's was zowel onze dag als die van de kinderen nog meer ontspannen dan anders het geval zou zijn geweest. 


Nanny in een gezin met 2 kids

Ik vind jou een heel zachtaardig en lief persoon. Je staat altijd voor een ander klaar. Je bent ontzettend lief tegen de kinderen en je hebt erg veel geduld. Hierdoor lukt het jou ook om rust in een ruimte creƫren. Dit straal je uit en dat voelen de kinderen ook. Je legt makkelijk contact en zoekt ook echt andere mensen op. Om enerzijds contact te leggen voor de kinderen, maar ook omdat je een gezelschapsmens bent.
 
Al bovenstaande kwaliteiten zet je iedere week weer in als je bij ons komt. Het is de combinatie van elementen welke jou een bijzonder persoon maken en waardoor we jou ook zo graag bij ons in huis hebben. 

Floortje schrijft:

Dankjewel Sabine, voor je hulp in mijn gezin. Je bent in staat om in heel korte tijd een band op te bouwen met kinderen. Ook verzin je veel leuke activiteiten voor de kinderen. Ze hebben het fijn gehad bij jou!

 


Reactie vanuit het eat&meetfestival 

Mijn dochter heeft het super leuk gehad! Ze heeft heerlijk geknutseld en spelletjes gespeeld. Ook had Sabine een quiz gemaakt die vol enthousiasme werd gemaakt met andere kinderen. 
Kortom helemaal top!